Activiteiten en Snoezelen

Iedere dag worden er leuke activiteiten met de kinderen gedaan. Regelmatig gaan we met de kinderen picknicken, knutselen en heerlijk spelen. Iedere dag zijn er momenten dat we met de kinderen naar buiten gaan. Dit kan op het afgesloten speelterrein of in het bos.

De Snoezelruimte:

De kinderen kunnen gebruik maken van het zintuig-activerings- en ontspanningsconcept het 'aquarium' . Dit 'aquarium' is 5 meter lang, de kinderen kunnen er ontspannen en bijkomen van een drukke dag.

 

Er wordt nadrukkelijk een beroep gedaan op de zintuigen gehoor, gezicht, tast, reuk en smaak. Het snoezelen wordt beleefd in een sfeervol verlichte ruimte, waar muziek klinkt.

Veel kinderen genieten van het verwarmd-muziek-waterelement waar ze heerlijk op kunnen ontspannen en waar we de baby's tot rust zien komen.

   

Heeft u een kind met een PGB of rugzakje dat ook behoefte heeft aan ontspanning? Naast de kinderen van ons kindercentrum, bieden wij ook andere kinderen de mogelijkheid, op bepaalde tijden van ons unieke snoezelconcept gebruik te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.
image/jpeg